Τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Παναγιώταρο «καίει» με συνομιλία του το πρώην «δεξί χέρι» του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος» φαίνεται να λέει πως πίσω από την επίθεση κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή τον Ιούνιο 1998 κρύβονται οι Μιχαλολιάκος και Παναγιώταρος.

Παράλληλα, αναφέρεται στον Μιχαλολιάκο με το όνομα Κάτμαν ή Κατέλης, που παραπέμπει στην εκπομπή «Παρατράγουδα».

Ο Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για την επίθεση, δηλώνει τους συνομιλητές του: «Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω στη φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω στη φυλακή τον Μιχαλολιάκο».

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ. οι Χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γ… με τα χέρια και όχι μόνο, έχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο».

Και συνεχίζει λέγοντας πως στην επίθεση του ’98 συμμετείχαν 10 άτομα: «Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότιένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ*** τους, τελειώνουν αυτοί».

Σημειώνει, δε, πως οι δικαστικές αρχές έχουν στοιχεία για να ανοίξει ξανά η υπόθεση Κουσουρή.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ανδρουτσόπουλος ήταν ο μοναδικός που δικάστηκε για την επίθεση Κουσουρή, παρόλο που δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν είχε πάρει μέρος στην επίθεση.

Η εφημερίδα αναφέρει: «Η στάση του Νίκου Μιχαλολιάκου τότε είχε αποτελέσει την ταφόπλακα στον Περίανδρο, αφού με την καταδίκη του είχε βγάλει από τη μέση έναν δελφίνο της οργάνωσης»

Σχόλια