Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου εξαπέλυσε ο πρόεδρος Τραμπ, κατακρίνοντας τον για τις δηλώσεις με τις οποίες καλούσε τους κατοίκους της πόλης να μην πανικοβληθούν λόγω της αυξημένης αστυνομικής παρουσίας, μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα 7 πολίτες να χάσουν τη ζωή τους.

Ο Τραμπ, δεν δίστασε να «παραφράσει» όμως τις δηλώσεις του Σαντίκ Καν προς όφελος της πολιτικής του υπέρ της οπλοκατοχής.

«Πρέπει να σταματήσουμε να τηρούμε την πολιτική ορθότητα και να ασχοληθούμε σοβαρά με την ασφάλεια των πολιτών μας. Αν δεν κινηθούμε έξυπνα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα», έγραψε σε ένα tweet ο πλανητάρχης για να ακολουθήσουν άλλα δύο.

«Τουλάχιστον 7 άτομα σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως «δεν υπάρχει λόγος για πανικό», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ για να προσθέσει σε ακόμη μια ανάρτηση του, με ειρωνικό ύφος:

«Παρατηρήσατε ότι δεν έχουμε debate για την οπλοκατοχή αυτή τη στιγμή; Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό και μαχαίρια!». Στην ουσία, ήταν σαν να αναφέρει πως με ή χωρίς πυροβόλα όπλα, μπορούν να γίνουν δολοφονικές επιθέσεις.

Σχόλια