Η νέα γενιά,  δεν γνώρισε την φρίκη του εμφύλιου πολέμου με τις χιλιάδες των θυμάτων και  πιθανόν είναι να μην έχει ακούσει τίποτα για τις μακροχρόνιες συνέπειες του, ούτε  για φυλακές, βασανιστήρια, εξορίες, ξερονήσια που δίχασαν τον λαό και ταλαιπώρησαν την χώρα για δεκαετίες.

Κάποιοι άκουσαν όμως τον εμφυλιοπολεμικό προεκλογικό λόγο του Βορίδη, άκουσαν τον Άδωνι, τον Μπαλτάκο, τον Φαήλο και υιοθετούν με μεγάλη ευκολία την ακροδεξιά ατζέντα, της νέας, ΝΔ, του κ. Σαμαρά, που προσπάθησε να κρατηθεί στην εξουσία αναβιώνοντας το εθνικό μίσος και τον εθνικό διχασμό, σαν να μην πέρασαν 50 χρόνια από τότε.

Χαρακτηριστικό δείγμα η ανάρτηση στο facebook της κ. Χριστίνα Σιδέρη, στελέχους της ΝΔ, η οποία κρατώντας ψιλά την σημαία του μίσους και του διχασμού μας ενημερώνει ότι δεν την νοιάζει για το μέλλον της χώρας, «ας οδηγηθεί και στον όλεθρο» αρκεί να «τελειώσει με την αριστερά», τους κομμουνιστοσυμμορίτες, μια και καλή…

Γράφει η κ. Χριστίνα Σιδέρη:

Τα τσιράκια των κομμουνιστοσυμμοριτών άρχισαν το παραμύθι.

«Ή είσαστε με την Ελληνική κυβέρνηση ή είσαστε με τους εκβιαστές τοκογλύφους που γονάτισαν-αφάνισαν-χρέωσαν τη χώρα και δολοφόνησαν τόσους Έλληνες».

Σας έχω νέα τσογλανάκια, για μένα δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση, είσαστε ένα μάτσο ασύνταχτοι συμμορίτες, δε σας αναγνωρίζω όπως ακριβώς κάνατε και εσείς και δεν πρόκειται να σας στηρίξω ποτέ, όπως ακριβώς κάνετε και εσείς.

Θέλω να σας δω στα τέσσερα, να σέρνετε τη χώρα στον όλεθρο για να τελειώσουμε με την αριστερά μια και καλή και να μη προλάβετε από τα γεγονότα να Ελληνοποήσετε τα λαθροσκατά που υποστηρίζετε.

 

 

10952871_616325571834209_3992767638813777238_n

Σχόλια