Ότι τον είχε απειλήσει -μέσω Facebook- ο ένας από τα δύο θύματα της αποτρόπαιας δολοφονίας στη Δυτική Μάνη, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του στον ρ/σ Real fm.

«Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα που αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους με ακραία συμπεριφορά και ακραία στοιχεία. Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστικα. Είπα ότι οι ένοχοι αυτών των δύο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, στις 7 Αυγούστου το ένα από τα δύο θύματα ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή στο Facebook βίντεο με ύμνο της χούντας, εκτοξεύοντας απειλές.

Ο 26χρονος είχε πολλά τατουάζ, μεταξύ άλλων και τη σβάστικα, οδηγώντας τον Δ. Παπαδημούλη να γράψει το εξης σχόλιο που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων: «Πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι για τη δολοφονία των δύο Ναζί στη Μάνη».

Ο αδελφός ενός εκ των θυμάτων χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημούλη «τέρας», υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του δεν είναι ναζιστής, αλλά αρχαιολάτρης.

Ο κ. Παπαδημούλης αρνήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του αδερφού του θύματος, επισημαίνοντας:

«Όσο για την θεωρία, ότι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;».

Σχόλια