Η ΔΗΜΑΡ βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σε ΚΟΝΤΡΑ, ΕΧΤΡΑ CHANNEL και ACTION24, το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Βενιζέλος, σε μία ανοίκεια επίθεση, αναφέρθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς για την ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε, πως λειτουργεί … παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ!

«Επιχειρεί να κλέψει ιδέες και στελέχη από εδώ και από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «πολιτικό ήθος σημαίνει έχω σταθερότητα, θάρρος, αναλαμβάνω ρόλο και κόστος και δεν είναι οι υποκρισίες, τα καλά λόγια οι γλυκές συμπεριφορές».

Σε ερώτηση για τη στάση του κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε μεν πως δεν τον θεωρεί αντίπαλο, ωστόσο, σημείωσε πως αν υπάρχει ένας Έλληνας που πρέπει να ενδιαφέρεται για την επιτυχία μας, αυτός θα έπρεπε να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν προχώρησε στη διαγραφή του μετά την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες στην ψηφοφορία της 30ης Μαρτίου «γιατί αυτό είναι παλιές πρακτικές». «Επειδή, δηλαδή, ο Παπανδρέου διέγραψε τον Σημίτη, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς?»

Ακόμη σημείωσε πως δεν θεωρεί πρόβλημα τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η Ελιά στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις:

«Το πρόβλημα των εκλογών είναι του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσκοπήσεων», είπε.

ΔΗΜΑΡ: «Ο Βενιζέλος ας απολαύσει μόνος του τον πολιτικό πολιτισμό του»

Την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προκάλεσε η δήλωση του Βαγγέλη Βενιζέλου ότι λειτουργεί παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε απλώς την ψυχραιμία του. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του περί παρασιτικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ, απώλεσε κάθε αίσθηση μέτρου. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε. Ας απολαύσει μόνος τον πολιτικό πολιτισμό του », αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σχόλια