Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, συγγενείς και φίλοι πλημμύρισαν το Α΄Νεκροταφείο στην κηδεία της Μαρίας Παπουτσάκη που έφυγε σε ηλικία 61 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο. Την δημοσιογράφο που κάλυψε με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και μεγάλες επιτυχίες το υπουργείο Παιδείας, το εκκλησιαστικό και άλλα ρεπορτάζ σε πολλά και διαφορετικά δημοσιογραφικά πόστα.

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι από το δημοσιογραφικό χώρο, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου αλλά και της εκκλησίας βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τη Μαρία. Τη φίλη, τη συνάδελφο, την επαγγελματία, τη γλυκιά και δοτική Μαρία που αφήνει ένα μεγάλο κενό σ’ όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

upl56c31e545f837

Εκεί ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, οι πρώην υπουργοί Χρ. Πρωτόπαππας, Π. Καψής, Θ. Ρουσσόπουλος, Μ. Αποστολάκη κ.α.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαρία Παπουτσάκη ήταν υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Επικήδειους εκφώνησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δωδώνης, η συνάδελφος της Μ. Παπουτσάκη, Μίνα Καραμήτρου, ο Κ. Δρακόπουλος από το ΑΠΕ, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του πρώην πρύτανη, Νίκου Μαρκάτου κ.α.

Σχόλια