Αιχμές κατά ποδοσφαιριστών του διατύπωσε ο Φερνάντο Σάντος λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου από την επόμενη φάση των οκτώ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Μιλώντας για τα αίτια της ήττας στο πορτογαλικό δίκτυο ενημέρωσης, ο απερχόμενος ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κάποιοι παίκτες ενδιαφέρονταν να πετύχουν γκολ και όχι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

«Δυο τρεις ποδοσφαιριστές επιδίωκαν να γίνουν πρωταγωνιστές και να πετύχουν το ιστορικό γκολ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάντος, χωρίς να κατονομάσει τους παίκτες.

«Αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας και όχι να κυκλοφορήσει η μπάλα με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά λάθη και να χαθεί πολλές φορές η μπάλα», πρόσθεσε ο έλληνας πρώην τεχνικός της Εθνικής. 

Επίσης, τόνισε ότι η ομάδα είχε καρδιά αλλά όχι καθαρό μυαλό στην παράταση και το γεγονός αυτό, αποτέλεσμα και της φυσικής κούρασης, της στέρησε τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. «Νομίζω ότι δεν είχαμε τη φρεσκάδα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Σάντος. 

Σχόλια