Σε κώμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο οπαδός του Εθνικού που που δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο 46χρονος κρατιέται τεχνητά στη ζωή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο 46χρονος φίλος της ομάδας του Πειραιά δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί αρκετές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μεταφέρθηκε λιπόθυμος στην εντατική του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Χαριτάκης ο άτυχος οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος και έχει βαριά εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο πλευρό του είναι άνθρωποι της διοίκησης των Πειραιωτών αλλά και άνθρωποι του Ηρόδοτου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία και δεν αποκλείεται ο Εθνικός να κινηθεί νομικά.

«Το μυαλό μας στον φίλαθλο»

Η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά, τονίζοντας:

«Αν και είμαστε σοκαρισμένοι από το συμβάν και θα επανέλθουμε αύριο, το πρώτο που έχουμε  να δηλώσουμε είναι η απόλυτη απογοήτευση μας για την ανεπάρκεια της Αστυνομίας Ηρακλείου να διαχειριστεί ακόμα και ένα αγώνα Γ’ Εθνικής (παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις μας).

Επιπρόσθετα, είναι ντροπή ο διαιτητής να συνεχίσει ένα αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρχε άνθρωπος σε κωματώδη κατάσταση και παράλληλα άλλοι οπαδοί που περιφέρονταν στο γήπεδο. Ο πρόεδρος ζήτησε τα αυτονόητα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι ο φίλαθλος μας με ασφάλεια να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ, αλλά και να έρθει ικανή αστυνομική δύναμη που θα εξασφάλιζε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όσο για τον διαιτητή του αγώνα, 27χρονο Σπυρίδωνα Κολύτα, ο οποίος είναι του συνδέσμου Κερκύρας αλλά μένει στο Ρέθυμνο που θεώρησε σημαντικότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου να κλωτσάμε τη μπάλα, έχουμε να πούμε ότι ντρεπόμαστε γι’ αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα του 2014 και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στο φίλαθλό μας που δίνει τη δική του μάχη».

Σχόλια