Με μία παλιά διαφήμιση του γνωστού αναψυκτικού περιέγραψε τις θέσεις του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε στην «Εξέλιξη» για σειρά θεμάτων, ωστόσο εντύπωση έκανε το σχόλιό του για το Ποτάμι και τον αρχηγό του, σε ερώτηση για τις πιθανότητες μίας συνεργασίας, μετά την πρόσφατη αντιπαράθεση με αφορμή μία συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Νομίζω πως το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη είναι ένας ασπόνδυλος πολιτικός σχηματισμός. Μου θυμίζει εκείνο το παλιό διαφημιστικό μήνυμα της coca-cola, «πάει με όλα»», σχολίασε ο κ.Σκουρλέτης.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι σε μία πιθανή εκλογική αναμέτρηση που δεν θα αποδώσει αυτοδύναμη κυβέρνηση ενός κόμματος, όλα τα σενάρια συνεργασιών είναι ανοιχτά. «Το αποτέλεσμα της κάλπης είναι αυτό που θα διαμορφώσει τον πολιτικό χάρτη, τις δυνατότητες και την μορφή της επόμενης κυβέρνησης», υπογράμμισε.

Πάντως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι υπάρχουν και όρια στο εύρος μίας συνεργασίας, καθώς όπως είπε: «Δεν μας αφορούν σενάρια περί ενός «μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού». Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στην συνέχιση της καταστροφής της χώρας. Μια τέτοια πρόταση μάλλον αποσκοπεί στο να ξύσει τον κ. Σαμαρά από την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του μνημονιακού μπλοκ θεωρεί ότι έκλεισε το κύκλο του».

Σχόλια