Έκκληση στους Ευρωπαίους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες

«Οι εκλογές αφορούν όλους εκείνους που επιζητούν τη βελτίωση της κατάστασης στην Ε.Ε., είτε επιθυμούν μία συντηρητική Ευρώπη, ή επιθυμούν μία αριστερή Ευρώπη- όποια κι εάν είναι η γνώμη τους, θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σούλτς, μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Σούλτς, όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό σχετικά με τις Ευρωπαϊκές εκλογές, ανέφερε: «Πιστεύω είναι η πρώτη φορά που οι Ευρωπαίοι πολίτες με την ψήφο του, στις εκλογές της 25ης Μαΐου, θα εκλέξουν άμεσα για την ηγεσία της Ευρώπης, τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την υψηλότερη εκτελεστική θέση μέσα στην Ε.Ε., η οποία αποφασίζεται από το Ευρωκοινοβούλιο, όπερ σημαίνει ότι τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου που θα εκλεγούν στις 25 Μαΐου, θα αποφασίσουν για την ηγεσία της Ευρώπης. Συνεπώς οι εκλογές δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα, αλλά αφορούν τις Βρυξέλλες κι όλους εκείνους που επιζητούν τη βελτίωση της κατάστασης στην Ε.Ε., είτε επιθυμούν μία συντηρητική Ευρώπη, ή επιθυμούν μία αριστερή Ευρώπη-όποια κι εάν είναι η γνώμη τους, θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες».

Ερωτηθείς εάν ως υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, πιστεύει πως θα υπάρξει μία αλλαγή αναφορικά με την πολιτική απέναντι στην Αθήνα μετά την πιθανή εκλογή του στην προεδρία της Ε.Ε., απάντησε ότι «εγώ θέλω να απευθύνω πρόσκληση να προσέλθουν οι ψηφοφόροι στις κάλπες. Απηύθυνα μία πρόσκληση για να ψηφίσει ο κόσμος. Για το άλλο θέμα θα πρέπει να ρωτήσετε τον (νυν) πρόεδρο της Επιτροπής κι όχι τον υποψήφιο».

 

Σχόλια