Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του κόμματος Θανάση Γιαννόπουλου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες «για τη δημιουργία ενός μεγάλου δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου» όπως σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Ο κ. Γιαννόπουλος παραιτήθηκε από τη ΝΔ στις 23 Μαΐου του 2014.

Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε αναφορά στην κοινή πορεία με τον κ.Καμμένο και τους «κοινούς αγώνες» και είπε ότι «σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝΕΛ για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη».

Σύμφωνα, τέλος, με τον κ. Γιαννόπουλο, «είναι κι άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. Χαίρομαι, γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας».

 

Σχόλια