Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος.

Επίσης, με τον νέο πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλο, επικοινώνησαν για να τον συγχαρούν για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, α αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά,  ο Γιάννης Μειμάρογλου εκ μέρους του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμίκος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης,   η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος, πλήθος βουλευτών μεταξύ των οποίων, ο Δημήτρης Βίτσας πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Σεβαστάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής με τη ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος,  οι βουλευτές με το Ποτάμι Σπύρος ΔανέλληςΓρηγόρης Ψαριανός, ο Γ.Γ. Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός , o πρ. Υφυπουργός Παιδείας  Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και πολλοί άλλοι.

Συγχαρητήρια επιστολή από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Θεοχαρόπουλο απέστειλε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Στην επιστολή αναφέρεται:

“Αγαπητέ Θανάση,

Εκ μέρους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου και να σου ευχηθώ καλή θητεία και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων σου.

Η ισχυροποίηση της Δημοκρατίας έχει ανάγκη τα κόμματα ως βασικούς πυλώνες. Καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, να διδαχθούμε από τη σύγχρονη ιστορία και να προχωρήσουμε με γνώμονα, ότι όλοι εκπροσωπούμε τα συμφέροντα του λαού που είναι και ο τελικός κριτής μας”.

Με εκτίμηση,

Τάσος Κορωνάκης

Γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

 

Σχόλια