Με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν συναντήθηκε ο ιδρυτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον απόηχο της απομάκρυνσής της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αν η επικοινωνία Θεοδωράκη – Σουλεϊμάν θα μετεξελιχθεί σε κάποιου είδους συνεργασία, θα διαφανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι η κ. Σουλεϊμάν αποκάλυψεότι τής έγιναν νέες προτάσεις για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς όμως να αναφέρει τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πρααγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, στο Δροσερό Ξάνθης, έναν μήνα περίπου πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης διέψευσε ότι υπάρχουν  σενάρια ένταξης της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού.

«
Ήταν μία φιλική συζήτηση με μια παλιά γνώριμη που επικεντρώθηκε στα προβλήματα του καταυλισμού. Δεν τίθεται θέμα πρότασης για ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευε η Μαρία Δημητρίου, Ελληνίδα Ρομά και επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, υποψήφια με το Ποτάμι. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ποταμιού μαζί με τον υποψήφιο Νίκο Ορφανό, επισκέφτηκε το παζάρι της παλιάς πόλης της Ξάνθης και συνομίλησε με δημοσιογράφους της πόλης, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματίσει ανοικτές ομιλίες με το κοινό σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

 
Σχόλια