Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν  ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

«Συζητήσαμε για τα προαπαιτούμενα. Τα δουλεύουμε, είμαστε σε διαπραγμάτευση» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Όσον αφορά το πολυνομοσχέδιο, ο υπουργός Οικονομικών δεν σχολίασε αν θα κατατεθεί τελικά τη Δευτέρα. «Θα το δούμε» ήταν η απάντηση,

Την ίδια απάντηση έδωσε και για το θέμα των ενστόλων, σημειώνοντας ότι δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση στο Μαξίμου. Οι ένστολοι, που έχουν ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα με τον κύριο Χαρδούβελη, εκτός από την άμεση καταβολή των αναδρομικών τους διεκδικούν να μην υποστούν μειώσεις στις συντάξεις από την ενοποίηση των Επικουρικών Ταμείων που αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Πάντως, σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς είχε την Παρασκευή αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους υπουργούς της κυβέρνησης έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες με την τριμερή. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, η οποία ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι.

Σχόλια