Μετά την αναπάντεχη προεκλογική στροφή της υπέρ της εκκλησίας, η υποψήφια περιφερειάρχης Ρ. Δούρου, προσπάθησε να κάνει άνοιγμα και προς τον φίλαθλο κόσμο, μιλώντας στο Real Fm, για το γήπεδο της ΑΕΚ και τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχει διαθέσει η Περιφέρεια ώστε να συμβάλει στη δημιουργία των εγκαταστάσεων.

Η κυρία Δούρου άσκησε κριτική στον Γιάννη Σγουρό ότι χρησιμοποίησε προ μηνών το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, για ψηφοθηρικούς λόγους και έκτοτε δεν προχώρησε στην εκταμίευση των κονδυλίων. «Για μια ακόμα φορά, βλέπουμε τους φιλάθλους ως δεξαμενές άντλησης ψηφοφόρων» ανέφερε η υποψήφια περιφερειάρχης, σημειώνοντας πως ο κ. Σγουρός από τον περασμένο Νοέμβριο δεν αναφέρθηκε ξανά στο θέμα. «Ο λόγος που δεν ξανακούσαμε γι’ αυτό το γήπεδο από τον απερχόμενο περιφερειάρχη είναι πως τα λεφτά από τα κοινοτικά κονδύλια δεν μπορείς να τα δίνεις σε ημέτερους» πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων κυρίως από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, που την κατηγόρησαν ότι είναι αρνητική στο θέμα του γηπέδου και για ανακρίβειες ως προς τα κονδύλια – δεδομένου ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής χωρίς να υπάρχει καμία εμπλοκή ενώ και ο κ. Σγουρός είχε μιλήσει για την ανάγκη να προχωρήσει το έργο μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Αποτέλεσμα ήταν η κυρία Δούρου να προβεί σε αναδίπλωση και με νέες δηλώσεις της να υπεραμυνθεί του έργου για το γήπεδο της ομάδας. «Εδώ υπάρχει τεράστια υποκρισία. Αν κάποιος θεωρεί ότι εγώ δεν είμαι υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, όχι μόνο είναι βαθιά νυχτωμένος, αλλά πιστεύω ότι εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς» ανέφερε.

Σχόλια