Σχεδόν 11 χρόνια μετά το θάνατο του Johhny Cash ένα album ξεχασμένο για δεκαετίες κυκλοφορεί από το ίδρυμα Cash και κάνει τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο να αναφωνούν ότι όντως ο βασιλιάς είναι ζωντανός. Το χαμένο άλμπουμ με τίτλο «Out Among the Stars», κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου και περιλαμβάνει  ηχογραφήσεις του θρύλου της κάντρι  που χρονολογούνται στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Columbia Records. Η συγκεκριμένη εποχή ήταν αρκετά δύσκολη για τον Cash και τα τραγούδια του ποτέ δεν κυκλοφόρησαν.

Η δισκογραφική «έσπασε» το συμβόλαιο του το 1986 και για δεκαετίες οι περισσότεροι αγνοούσαν την ύπαρξη τους. Ο γιος του, John Carter Cash ανακάλυψε τις κασέτες το 2012  στο αρχείο των γονιών του και έτσι το «Out Among the Stars»  είναι πια μέρος του μύθου. 12 τραγούδια, κυρίως επανεκτελέσεις, μεταξύ τον οποίων συγκαταλέγονται και ντουέτα, με τη σύζυγό του, June Carter αλλά και τον Waylon Jennings.

Απολαύστε το video clip για το τραγούδι «She used to love me a lot» σκηνοθετημένο από τον John Hillcoat που μέσα σε 4 σχεδόν λεπτά αποτυπώνει την Αμερική του Cash και των αντιθέσεων.

Σχόλια