Αντιπαράθεση -με αναμφισβήτητα υψηλού επιπέδου επιχειρήματα-  μέσω Twitter είχαν ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτης και ο υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή φωτογραφία που ανέβασε ο κ. Μουρούτης και απεικόνιζε τον κ. Σακελλαρίδη σε έναν φούρνο…

«Επίσκεψη Σακελλαρίδη σε επαναστατημένο φούρνο που αρνείται το ζύγισμα άρτου που επιβάλλει η ανάλγητη κυβέρνηση» σχολίασε ο κ. Μουρούτης. «Ο κόσμος πάντως στον φούρνο για τα δικά σας τα ψωμιά συζητούσε και τα έβρισκε μετρημένα», του απάντησε ο κ. Σακελλαρίδης.

Συνεχίζοντας ο κ. Μουρούτης άλλαξε θέμα και ρώτησε τον κ. Σακελλαρίδη τι θα κάνει με τη «βίλα Αμαλία» ως «δήμαρχος». «Θα την ξανακαταλάβετε ή θα επιτρέψετε να την κάνουμε σχολείο;» τον ρώτησε.

«Για παραεμπόριο και μετανάστες δε θα με ρωτήσεις;», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης.

«Αποφεύγετε να απαντήσετε;» τον ρώτησε ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά,

«Απαντάω σοβαρά αν είναι σοβαρή η ερώτηση. Δώσατε 35 δισ. στους τραπεζίτες και νομίζετε ότι θα την γλιτώσετε με τη βίλα Αμαλία;» ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης, για να δεχτεί τα πυρά του κ. Μουρούτη, που τον κατηγόρησε για αλαζονεία.

«Δεν είναι σοβαρή ερώτηση που αφορά τους συμπολίτες σας στο κέντρο της Αθήνας; Πολύ αλαζονεία έχετε, δεν σας κάνει καλό…» του απάντησε. Ο κ. Σακελλαρίδης δεν συνέχισε τη συνομιλία.

Κρίμα, είχαμε τόσα πολλά να μάθουμε ακόμη.

Σχόλια