Κακό μπελά βρήκαμε. Όλοι πια θέλουν να κάνουν μια «Ελιά» άντε ένα «Ποτάμι» βρε αδελφέ. Η αλλαγή ονόματος του ΠΑΣΟΚ σε «Ελιά», οι πρόσφατες εξελίξεις με την εμφάνιση του νέου κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και τα «κολλημένα» γκάλοπ, βάζουν σε συναγερμό και τη ΝΔ για το αποτέλεσμα των ερχόμενων Ευρωεκλογών.

Οι λεγόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες φτάνουν στα χέρια των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά είναι για…κλάμματα. Με δεδομένο, μάλιστα, πως είμαστε σε προεκλογική περίοδο, στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν ξανά όλα τα ενδεχόμενα και οι εναλλακτικές λύσεις. Ανάμεσα σε αυτά έχει τεθεί ξανά και το ζήτημα της αλλαγής του ονόματος της ΝΔ, καθώς στα ποιοτικά στοιχεία φαίνεται πως το όνομα του κόμματος που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής, είναι ένα φθαρμένο προϊόν. Ο πρωθυπουργηός σκέφτεται σοβαρά την δημιουργία ενός νέου μεγάλου κεντροδεξιού συνασπισμού που θα θα συσπειρώνει όλη τη «κεντροδεξιά πολυκατοικία».

Εντάξει, καλά όλα αυτά. Αλλά ούτε Βενιζέλο έχει για να είναι σίγουρος για την επιτυχία  (λέμε και καμία…πρόβλεψη  για να περνάει ή ώρα) ούτε καν…Νίκο Μπίστη!

Bad-man

Σχόλια