Μια εξαιρετική συζήτηση διοργάνωσε το «Πολιτικό Εργαστήρι» την Τετάρτη το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο Επί λέξει με θέμα «Ευρωπαίοι Τράμπ; Γίνονται αυτά εδώ;».

Με συντονιστή τον Γιώργο Σιακαντάρη, ομιλητές τους δημοσιογράφους: Παύλο Τσίμα, Νόνη Καραγιάννη και Περικλή Δημητρολόπουλο και παρέμβαση από την καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης Βασιλική Γεωργιάδου, στην αναλυτική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, παρουσιάσθηκαν πέρα από τα αίτια και οι προτάσεις – λύσεις με στόχο την ήττα του λαϊκισμού διεθνώς, στην Ευρώπη και στην χώρα μας.

Η διάφορα σε αυτή την εκδήλωση ήταν ότι στο πάνελ ήταν οι δημοσιογράφοι.

Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν μεταξύ άλλων από τον Δήμαρχο Αθήνας Γιώργο Καμίνη, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον Γραμματέα της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μπουλμπασάκο, τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Ποταμιού Σπύρο Δανέλη, τον εκπρόσωπο τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα, το μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χαλαζωνίτη. Επίσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, τα μέλη της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης, Έφη Παγκάλου και Δημήτρης Χατζησωκράτης, τα μέλη της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Γιάνναρος, Χρήστος Σπίγγος, Γαβριήλ Λαμπάτος, Θάνος Μαντίκος, Κώστας Πανδής , Κώστας Καρατέγος, Γιάννης Ρελάκης. ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου από τον Τομέα Επικονωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Θανάσης Ντέλκος από την Επιτροπή Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Χριστίνα Παπαδοπούλου από την Επιτροπή Νέας Γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πολλά μέλη και φίλοι του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Σχόλια