Παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (σύμφωνα με πληροφορίες της Bild) και αποστολέα με ελληνικό όνομα (σύμφωνα με πληροφορίες από γερμανικά ΜΜΕ) είχε το δέμα που εστάλη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και περιελάμβανε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές βλάβες.

Το ύποπτο δέμα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο χώρο παράληψης αλληλογραφίας του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στο Βερολίνο, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, το δέμα έφερε ελληνική σφραγίδα

Το πακέτο με τα εκρηκτικά που είχε ως παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να είχε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του αποστολέα.

Την πληροφορία, επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας παράλληλα πως «η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής». Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το πακέτο έφυγε από ταχυδρομείο της Αττικής, με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και την διεύθυνση του γραφείου του στην Αθήνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε προσωπικά με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να του μεταφέρει την πληροφόρησή του για το γεγονός.

Σχόλια