Σε σχόλιο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης, επισημαίνεται:

«Μείωση συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, νέα μέτρα κοινωνικής αναλγησίας. Αυτά τα μέτρα είναι ο ορισμός της δογματικής λιτότητας. Χωρίς καν λύση για το χρέος, καθώς αν δεν λυθεί, απλώς η κυβέρνηση θα ξεψηφίσει τα μέτρα.

Απαράδεκτοι ερασιτεχνισμοί στην πλάτη ολόκληρης της χώρας. Με την κοροϊδία των αντίμετρων που θα εφαρμοσθούν μόνο αν πετύχουμε πρωτογενή πλεονάσματα που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας θεωρεί ανέφικτα! Πράγματι η διαπραγμάτευση δεν έληξε με σκορ Μπαρτσελόνα – Πανελευσινιακός, καθώς η ομάδα του Τσίπρα έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο της αξιοπρεπούς και αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης. Η χώρα θα βγει όμως από τα μνημόνια μόνο εάν ασκηθεί μία αξιόπιστη πολιτική με προοδευτικές τομές και ανατροπές και όχι με αυτήν την αδιέξοδη πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας» καταλήγει το σχόλιο του κ. Θεοχαρόπουλου.

Σχόλια