Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης του Θόδωρου Μαργαρίτη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βέττα (αμφισβήτησε την…αριστεροσύνη του Θ. Μαργαρίτη) στην εκπομπή των Λυριτζή Οικονόμου, σήμερα το κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολιάζει δημοσίευμα της Εφημερίδας «Η Αυγή» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook με τίτλο «Η Αυγή σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η αιτία του δημοσιεύματος της Αυγής ήταν η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών στο ΣΚΑΙ σχετικά με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ψηφιστούν την άλλη εβδομάδα, αλλά και το γεγονός πως ο κ. Βέττας αποπειράθηκε να δώσει μαθήματα αριστεροσύνης και στον επί 40 χρόνια στην Αριστερά Θόδωρο Μαργαρίτη.

«Η ΑΥΓΗ σήμερα ανέλαβε (από στενόμυαλο κομματικό καθήκον) να μου επιτεθεί χοντροκομμένα για την χθεσινή κόντρα μου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Βέττα στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να μου επιτεθεί με απαράδεκτο τρόπο..», αναφέρει αρχικά στην δημοσίευση του στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο ο κ. Μαργαρίτης και συνεχίζει: «Κρίμα φιλαράκια της ΑΥΓΗΣ. Για ρωτήστε λοιπόν τους πολιτικούς σας προϊστάμενους ΠΟΣΕΣ φορές βρέθηκα στους δρόμους στα νεανικά μου χρόνια (στην Ομόνοια, στο Πολυτεχνείο, στη Καισαριανή, στη Δάφνη, στη Ν.Σμύρνη, στα Πανεπιστήμια) στη διακίνηση της εφημερίδας. ΠΟΣΟ κόπο έκανα αργότερα ως μικρομέτοχος για τη σωτηρία της εφημερίδας. ΠΟΣΟ στήριξα τις αγωνίες των εργαζομένων από τη θέση μου ως μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ (όταν άλλοι ήθελαν να κλείσει). Τότε στα δύσκολα…..».

Σχόλια