Σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου CNN, το Boeing 777 ενδέχεται να προσγειώθηκε σε ένα από τα 535 μη κατοικημένα νησάκια του συμπλέγματος, στα οποία κυριαρχεί η πυκνή βλάστηση.

Η θεωρία αυτή βασίζεται στις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν κάποιον να οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος προς τα νησιά Ανταμάν, αλλά και στα στοιχεία που αφορούν στη μετάδοση στίγματος του αεροπλάνου λίγη ώρα από τότε που χάθηκε το σήμα του από το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, γεγονός που οδηγεί αρκετούς αναλυτές να πιστεύουν ότι συνέχισε να πετάει για αρκετές ώρες πριν πραγματικά εξαφανιστεί.

Την ίδια ώρα, ειδικοί της αεροναυπηγικής υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό το πλήρωμα της πτήσης MH 370 να έπεσε θύμα αεροπειρατείας και στη συνέχεια οι δράστες να έδωσαν την εντολή στους κυβερνήτες να προσγειώσουν το αεροσκάφος χωρίς να αποσταλεί στίγμα.

Παρόλα αυτά, ο Ντένις Ζιλ, εκδότης της εφημερίδας Andaman Chronicle, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προσγειώθηκε ένα αεροσκάφος τέτοιου μεγέθους στο αρχιπέλαγος χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Σχόλια