Το Food Call Market είναι μια μετακινούμενη αγορά τροφίμων  που σκοπεύει να φέρει σε άμεση επαφή Έλληνες παραγωγούς και καταναλωτές αναδεικνύοντας  και  προβάλλοντας την μοναδικότητα της Ελληνικής κουζίνας και την  ποικιλία των  προϊόντων πάνω στην οποία βασίζεται.

Το Food Call Market στα εγκαίνια του στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας δέχθηκε  περισσότερους από 1200 επισκέπτες οι οποίοι γνώρισαν και δοκίμασαν παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, street food, γλυκά, κρασιά και ποτά. Παράλληλα, μυήθηκαν σε μυστικές συνταγές από κορυφαίους ‘Έλληνες  food bloggers. Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρώτο  Food Call Μarket συνέδεσε τη δράση του με την κοινωνική προσφορά με την συμμέτοχη της MKO Wise Greece. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις προϊόντων της Wise Greece σε συνεργασία με το  Food Call Μarket, διατέθηκαν υπό τη μορφή τροφίμων σε κοινωφελή ιδρύματα.

Το Food Call Market μετά την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων επιστρέφει  το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου στο The Loft by Collage, Καπνικαρέας 3, στην καρδιά της Αθήνας. Την Κυριακή οι Food bloggers Υπατία Παπασταμάτη από το Food Stories και Ελένη Βονισσάκου από το Foodie Corner, θα μαγειρέψουν live τις μυστικές τους συνταγές βασισμένες στα προϊόντα των  παραγωγών.

Food Call Μarket

Ημερομηνία: 4 & 5 Aπριλίου  2015

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00

The Loft by Collage

Καπνικαρέας 3, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.foodcall.gr  

Email: foodcallmarket@gmail.com

Facebook: Food Call Market

Τηλ: 6948-515240 / 6937-814168

 

Σχόλια