Η επόμενη μέρα για τη ΔΗΜΑΡ – όπως αντικειμενικά προκύπτει κι όχι όπως φαντασιώνεται κάθε μωροφιλόδοξος ή αφελής – θα κινηθεί στους εξής άξονες:

  1. Πλήρης ανανέωση της ηγετικής ομάδας (οριστικό τέλος των σκουριασμένων «κολλημένων και κολλητών»).
  2. Πλήρης απο-κηπουροποίηση (οριστικό τέλος σε βδέλλες που ρουφάνε το ιδεολογικοπολιτικό αίμα της ΔΗΜΑΡ).
  3. Πλήρης αλλαγή της ομάδας των εμφανιζόμενων στα ΜΜΕ (οριστικό τέλος στην ξύλινη γλώσσα, τον αυτάρεσκο μονοχνωτισμό, το ναρκισσευόμενο τίποτα).
  4. Πλήρης έλεγχος της οικονομικής κατάστασης του κόμματος (οριστικό τέλος στις κάθε είδους υπερβολικές και άχρηστες δαπάνες και απολογισμός χρήσεων).
  5. Πλήρης ενημέρωση για τους κάθε είδους  «διορισθέντες» από το 2012 μέχρι σήμερα (ανακληθέντες, παραιτηθέντες ή παραμένοντες) (οριστικό τέλος με το επαίσχυντο 4-2-1και τα μυστικά βολέματα ημετέρων).
  6. Πλήρης ενημέρωση όλων των μελών για τα πεπραγμένα (Ιουνίου ’12 – Ιουνίου ’13) των κυβερνητικών στελεχών (οριστικό τέλος στην ανεύθυνη υπευθυνότητα της συγκυβερνώσας (;) αριστεράς).
  7. Πλήρης ελευθερία (με βάση το καταστατικό) στη διαμόρφωση τάσεων και επαναφορά όλων των απομακρυσθέντων ή παραιτηθέντων συντρόφων (οριστικό τέλος στη «δημοκρατική αυτοκρατορία του ενός» και στις δημοκρατικοφανείς διαδικασίες διαγραφών και προγραφών).

Ο επόμενος Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (αν δεν είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης) πρέπει να εκλεγεί από το σύνολο των μελών του κόμματος γιατί μόνον έτσι θα δοθεί το μήνυμα και το σύνθημα της επανεκκίνησης ενός κόμματος – αστερισμού κι όχι συνέχισης ενός κόμματος ατελούς φωτισμού.

Η επόμενη μέρα ή θάναι εντελώς διαφορετική ή δεν θα ξημερώσει.

 

Υ. Γ.: Οι διακηρύξεις περί ενότητας κλπ. έχουν ενδιαφέρον αν δεν είναι υποκριτικές, δίκοπες και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί λογοδοσία και κάθαρση.

 

Καθηγητής Γιάννης Πανούσης

Βουλευτής ΔΗΜΑΡ

Σχόλια